Jouw boerenbedrijf klaar voor de toekomst.

Profiteren van de groei in online boodschappen doen en de toenemende interesse in lokale producten? Buy Fresh helpt boerenbedrijven succesvol online te verkopen aan consumenten en zorgt voor een korte en eerlijke keten.

Profiteer van de trends

Consumenten eten gezonder en bewuster. Ze willen weten waar hun voedsel vandaan komt en kiezen vaker voor duurzamere lokale producten. 

Tegelijkertijd doen meer mensen dan ooit online boodschappen. Heb jij de kennis in huis om te profiteren van deze trends?

Buy Fresh helpt je direct aan consumenten te verkopen via jouw eigen online kanaal.

Het boerderij bord.jpg

De online boerderijwinkel

Drukke dag.jpg

Directe verkoop aan consumenten is interessant, want de marges zijn beter dan bij supermarkten. Daarom hebben veel productenten al een eigen boerderijwinkel. 

 

Verhoog je directe verkoop aan consumenten door je producten ook online aan te bieden. Je vergoot je bereik en verkoopt ook buiten de openingstijden van de boerderijwinkel. 

 

Maar hoe pak je dit aan? Buy Fresh helpt je met het opzetten en uitbouwen van een succesvolle en onafhankelijke online boerderijwinkel. No cure no pay. 

Dit mag je verwachten van Buy Fresh

leadership-3.png

Begeleiding door onze online marketing experts

online-shopping-2.png

Eigen compleet ingerichte webshop en app 

camera-2.png

We helpen met mooie foto's en goede teksten

time-management-2.png

Geen grote investeringen in tijd of geld

growth-2.png

in 13 weken succesvol online verkopen 

Verklein de afstand tot de klant

De afstand tussen jou en de klant is letterlijk groot. Je bedrijf zit uit het zicht buiten de bebouwde kom. Voor veel mensen een drempel om te komen.

Je herkent vast dat bij slecht weer de loop eruit gaat. Bovendien kennen veel potentiële klanten jouw winkel nog niet. 

Door online te verkopen met Buy Fresh, verklein je de afstand tot de klant en verhoog je directe verkoop aan consumenten tegen een eerlijke prijs.

Jouw online community

Je bent trots op je bedrijf waar je op ambachtelijke wijze mooi voedsel produceert en dat waarschijnlijk al generaties lang. Precies dit eigen karakter is waar klanten voor komen.

Ook online zoeken consumenten het eigen karakter van de lokale boer.

Bij Buy Fresh bouwen we daarom een online community rondom jouw boerderij, met een webshop en eigen app in de stijl van jouw bedrijf. Zo verkoop je trots en zelfstandig je producten. 

Lees waarom Buy Fresh is beter dan een eigen webshop of deelnemen aan een online boodschappenplatform.

Buy Fresh is er voor jou

Wij zijn er voor ondernemers die beseffen dat ze online moeten, maar met behoud van de eigen identiteit. Voor hen die willen bouwen aan relaties met trouwe klanten, zowel in de boerderijwinkel als online. 

 

Buy Fresh staat naast jou als ondernemer. Met slimme digitalisering en begeleiding helpen we je zelfstandig online te ondernemen en maken we jouw bedrijf toekomstbestendig voor de komende generaties. 

Duurzame relaties met je klanten zijn het meest waardevol.
Klanten leren kennen.jpg

Buy Fresh faciliteert samenwerking

Voor consumenten is een landwinkel extra aantrekkelijk als deze een compleet aanbod verkoopt. Daarom werken veel boeren samen en verkopen ze elkaars producten. 

Buy Fresh faciliteert samenwerking tussen boeren, om online eenvoudig elkaars producten te verkopen. Zo bied je ook online een compleet aanbod, zonder extra werk. 

Wij helpen je graag!

Benieuwd welke kansen er voor jouw bedrijf zijn en wat de beste aanpak is? Vraag de gratis en vrijblijvende quick scan aan en we zoeken het graag voor je uit. 

Natuurlijk kan je ook gewoon vrijblijvend contact met ons opnemen!