Online verkopen? 

Wij helpen je succesvol te worden

Online verkopen naast je fysieke verswinkel lijkt eenvoudig. Je koopt een webshop, zet je producten online en de rest gaat vanzelf. De praktijk is weerbarstiger. 

 

Wij helpen je succesvol te worden, door jouw vakmanschap te combineren met onze online marketingkennis. 

Met behulp van onze expertise en de juiste online tools, veranderen we je in een kampioen online verkopen, voor een zonnige toekomst van jouw verswinkel. 

Wij zijn er voor jou!

Wij geloven niet in landelijke platforms voor lokaal winkelen. Op deze platforms sta je tussen concurrenten en komt jouw identiteit niet naar voren. Klanten ontwikkelen geen affiniteit met jouw winkel en je bent afhankelijk van het platform. 

 

Bij Buy Fresh staan jij en jouw onderneming centraal. Klanten kiezen bewust om bij jou te winkelen. Daarom krijg je bij Buy Fresh een eigen onafhankelijke webshop met de identiteit van jouw onderneming. 

 

We bouwen aan jouw eigen online lokale klantenbestand.

In 13 weken succesvol online

In ons actieplan In 13 weken online succesvol sta jij centraal: wie zijn jouw klanten, wat zijn je doelen en hoe gaan we dat bereiken? 

We helpen je met persoonlijke groei, door je te leren over online marketing. We zorgen voor een aantrekkelijke webshop en begeleiden je met het behalen van jouw doelen. 

Binnen 13 weken heb je een goedlopende webshop. 

Win-win-winsituatie

Pas als jij succesvol bent in online verkopen, worden wij betaald. We creëren een win-win-winsituatie voor jou, je klanten en voor ons. We helpen jou beter in te spelen op de online behoeften van je klanten, zodat jij meer verkoopt. Pas dan verdienen wij ook, wel zo eerlijk en iedereen blij.     

Veranderen in 5 stappen 

1.

Kennismaken

 

Tijdens de intake horen we graag wie jij bent, wat je wil bereiken en waarom klanten bij jou winkelen. We onderzoeken de wensen van jouw klanten en welke doelgroepen ook interessant zijn. 

2.

Koers bepalen

 

Met de kennis uit de intake bedenken we een aantal richtingen die je met jouw winkel op kunt gaan om succesvol te worden. Jij bepaalt de uiteindelijke koers, want de keuze moet passen bij jou en je onderneming. 

3.

Veranderen

 

Samen gaan we aan de slag om de gekozen richting te realiseren. We helpen je de veranderingen door te voeren die nodig zijn om jouw klanten beter van dienst te zijn. Online verkopen wordt een vast onderdeel van je bedrijfsvoering. 

4.

Begeleiden

Succesvol online verkopen doe je niet zomaar. Je hebt kennis nodig van online marketing. Omdat we begrijpen dat dit niet je expertise is, coachen we je persoonlijk en met trainingsvideo's. We evalueren continu de resultaten en denken met je mee hoe het nóg beter kan. 

5.

Succes

De verandering is voltooid en de gestelde doelen behaald. Je klanten zijn blij en je hebt ook nieuwe klanten binnengehaald. Je bent een succesvol online verkoper. We blijven met je meedenken hoe je verder kunt verbeteren en groeien. 

Doe de Quick Scan

Benieuwd of we jouw bedrijf kunnen veranderen in een online kampioen? Vraag de gratis Quick Scan aan. 

 

Wij verkennen dan waar de kansen liggen voor jouw winkel en nemen vrijblijvend contact met je op. Het kost je maar 5 minuten van je tijd. 

Natuurlijk mag je ook gewoon contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. 

Buy Fresh is een merk van
The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn

Privacy Statement

KvK: 30143249

BTW: NL809332723B01

© 2020 The Driving Force B.V. 

  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!