Succesvol online verkopen

Zet een goedlopend online verkoopkanaal

op met onze bewezen aanpak.

Het lijkt simpel: koop een webshop, zet je producten online en de euro's rollen binnen. Helaas is het niet zo eenvoudig. Klanten komen niet vanzelf, daarvoor is online marketing expertise nodig en veel inspanning. 

 

Buy Fresh helpt jou succesvol online te verkopen. We combineren jouw verstand van mooie producten met onze online expertise. Samen maken we er een succes van. 

Jouw winkel als omnichannel store waarbij online en de winkel elkaar versterken.

Jouw online community 

Je hebt trouwe klanten die graag bij je komen vanwege je vakmanschap en mooie producten. Een goed uitgangspunt om mee aan de slag te gaan.

 

We maken een plan op basis van jouw ambities. We bouwen aan jouw online community met webshop en eigen app in de stijl van jouw bedrijf. Vervolgens begeleiden we je 13 weken en het krijgen van loyale online klanten.

Je wordt hierbij actief ondersteund door onze slimme software, die online marketing bijna helemaal automatisch doet en je veel werk uit handen neemt. 

Succesvol online verkopen in 13 weken

Jij staat centraal in het programma Succesvol online verkopen in 13 weken : wie zijn jouw klanten, wat zijn je doelen en hoe gaan we dat bereiken? 

 

We helpen je persoonlijk te groeien, door te leren over online marketing en begeleiden je met het behalen van jouw doelen. 

Na 13 weken heb je een goedlopend online verkoopkanaal dat je zelfstandig verder kunt laten groeien.​

Wij helpen je te veranderen van een online rups naar een vlinder

In 5 stappen naar succes

Tijdens het programma Succesvol online in 13 weken doorloop je 5 stappen, waarna je een goedlopend online verkoopkanaal hebt.  

1.

Intake

 

Tijdens de intake horen we graag wie jij bent, wat je wil bereiken en waarom klanten bij jou winkelen. We onderzoeken de wensen van jouw klanten en welke doelgroepen nog meer interessant zijn. 

Kennismaken

2.

Koers bepalen

 

Met de kennis uit de intake bedenken we een aantal richtingen die je met jouw bedrijf op kunt gaan om online succesvol te worden. Jij bepaalt de uiteindelijke koers, want de keuze moet passen bij jou en je onderneming. 

Koers bepalen naar online succes

3.

Uitvoeren

 

Aan de slag! We richten jouw nieuwe webshop in passend bij de gekozen koers uit stap 2 en helpen online verkopen onderdeel te maken van jouw bedrijfsvoering. We introduceren de webshop bij jouw klanten en gaan van start met online promoties.

Samen de verandering realiseren die nodig is om ook online succesvol te zijn.

4.

Begeleiden

Succesvol online verkopen doe je niet zomaar, daarom zetten we onze kennis en ervaring in om je hiermee te helpen. We evalueren continu de resultaten en denken met je mee wat er beter kan. Binnen een paar weken worden jouw online promoties effectiever en neemt je online verkoop toe. 

We begeleiden je naar online succes, tot de zijwieltjes eraf kunnen.

5.

Succesvol online verkopen

Na 13 weken loopt jouw webshop goed en zijn de gestelde doelstellingen gehaald. Je hebt veel geleerd en kunt nu zelfstandig succesvol online verkopen. De komende ga je jouw succes verder uitbouwen. Wij blijven beschikbaar voor hulp als je ons nodig hebt. 

Online succes! Jij bent tevreden en kan zelfstandig verder.

Win-win-winsituatie

Pas als jij succesvol bent in online verkopen, worden wij betaald in de vorm van een percentage van de online omzet. We creëren een win-win-winsituatie voor jou, je klanten en voor ons.

Doe de Quick Scan

Benieuwd of we jouw bedrijf kunnen veranderen in een online kampioen? Vraag de gratis Quick Scan aan. 

 

Wij verkennen dan waar de kansen liggen voor jouw winkel en nemen vrijblijvend contact met je op. Het kost je maar 5 minuten van je tijd. 

Natuurlijk mag je ook gewoon contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. 

Vraag de online Quick Scan van jouw bedrijf aan.