De drijvende kracht achter jouw online succes

Wij zijn enthousiaste experts in ondernemen, marketing en online. We worden blij van het vooruit helpen van ondernemers met échte resultaten. We gaan net zolang door tot we samen successen vieren. Daar worden wij blij van. 

Wij verkopen geen webshops

Wij verkopen je niet zomaar webshop. Dat is als een vliegtuig verkopen aan iemand zonder vliegbrevet. Dat gaat niet vliegen en daar voelen wij ons niet goed bij.

Bij ons sta jij centraal en niet de techniek. Wie ben je, wat wil je bereiken en waar worden je klanten blij van? Samen bepalen we de koers naar online succes. 

We staan je bij met raad en daad, tot je het zelf kunt.

Raad en daad

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in ondernemen, marketing en online. We zetten al onze expertise in om jou te helpen succesvol te worden. 

Van advies, tot training on the job. We staan je bij met raad en daad en begeleiden je minstens een half jaar intensief. Zo helpen we je echt vooruit. 

Onze mensen

"Ik kan genieten van speciaalzaken. Hun vakkennis en kwaliteitsproducten geven kleur aan het winkellandschap. Ik vind het leuk te analyseren wat een ondernemer uniek maakt en te verkennen hoe dit kan worden ingezet voor een gezonde toekomst. Het gesprek is geslaagd als we bruisend van energie een vervolgafspraak inplannen."

Stijn | Consultant en expert ondernemen

We delen onze kennis

We hebben zelf ruime ervaring opgedaan in wat wel en niet werkt en wat mogelijke struikelblokken zijn voor online succes. 

 

We delen onze ervaringen graag met je, zodat je effectief kunt veranderen en straks zelfstandig succesvol online kunt verkopen.  

We helpen je te veranderen van rups naar vlinder

Onze mensen

"Omdat ik zaken waar kwaliteit voorop staat en waar je nog écht geholpen wordt enorm kan waarderen, vind ik het leuk om met dezelfde gedrevenheid gepassioneerde vakmensen vooruit te helpen met mijn marketingkennis."

Maarten de Haas | Marketingexpert en succescoach

Een tevreden ondernemer die succesvol is online

Helpen tot je blij bent

We evalueren regelmatig de resultaten en sturen bij waar nodig. We helpen je net zolang tot jij en je klanten blij zijn en de doelen bereikt. 
 

We bieden geen wondermiddel, resultaat komt niet vanzelf. Je moet er voor gaan en de schouders eronder zetten. Maar als het resultaat er is, vieren we samen het succes. Daar doen we het voor!

Samenwerken voor echt resultaat

Jij hebt een passie voor jouw vak, wij voor marketing en online. Alleen samen bereiken we resultaten waar we allebei blij van worden.

 

Benieuwd of we jou kunnen helpen met online ondernemen? Neem contact op, we staan voor je klaar en hebben er zin in!

Samenwerking laat jouw organisatie groeien.

Het team achter jouw succes

Heinrich
Benjamin
Benjamin
Marcel
Marcel
Stijn
Stijn
Lorenzo
Lorenzo
Joris
Joris
Maarten
Maarten
Maarten II
Maarten
Frank
Frank
Brian klein.jpg
Brian
Nicolle
Nicolle
Eric
Eric