Poelier-Traiteur van Egmond verhoogt omzet met Buy Fresh

Sebastiaan Strubbe van Poelier-Traiteur van Egmond is een ondernemende man. Gezien de groei in online boodschappen doen, zag hij grote kansen om de omzet van zijn bedrijf te verhogen. Hij wist alleen niet hoe hij dat aan moest pakken. Daarom werkt hij nu samen met Buy Fresh. Zijn online omzet is flink gestegen en het runnen van zijn online kanaal kost hem veel minder tijd.


Eigen webshop liep niet


Sebastiaan van Poelier-Traiteur van Egmond had al een webshop voor hij ging samenwerken met Buy Fresh, maar de resultaten daarvan waren teleurstellend. Het inrichten van de webshop had hem erg veel tijd gekost, vooral het maken van goede productfoto's was een tijdrovende klus. Sebastiaan realiseerde zich dat hij niet de online marketingkennis in huis had om er zelf een succes van te maken.


Begeleiding door Buy Fresh gaf inzichten


De aanpak van Buy Fresh waarbij de ondernemer niet alleen voorzien wordt van slimme en makkelijke software, maar ook intensief begeleid wordt door online marketingexperts, sprak Sebastiaan erg aan. Sebastiaan probeerde eigenlijk maar wat met zijn webshop en nu ging hij met de experts van Buy Fresh eerst verkennen waar de kansen lagen voor online verkoop voor zijn winkels. Dit gaf Sebastiaan en zijn collega's veel belangrijke inzichten hoe zij er een succes van konden maken. Op basis daarvan werd een plan opgesteld en vervolgens werden de webshop en eigen app volledig ingericht in lijn met het plan.Het nieuwe succesvolle Buy Fresh verkoopkanaal van Poelier-Traiteur van Egmond.

Snel resultaten van campagnes


Na de lancering van de nieuwe webshop en eigen Van Egmond app, zijn ook de eerste promotiecampagnes naar kansrijke doelgroepen voor online verkoop gestart. Al vrij snel begon de webshop te lopen en kwamen de eerste resultaten. Sebastiaan werd bij het opzetten en uitvoeren van campagnes nog steeds begeleid door de experts van Buy Fresh en de resultaten werden wekelijke geëvalueerd om te blijven verbeteren.


Meer online orders, meer omzet


Inmiddels heeft Poelier-Traiteur een continue stroom online orders uit een vaste klantenkring. Dat zorgt niet alleen voor meer omzet, maar bespaart het team van Van Egmond ook nog eens tijd omdat zij efficiënter kunnen werken. Grote orders kunnen namelijk worden voorbereid als het rustig is in de winkel.

De eigen van Egmond app
De eigen van Egmond app

Zelfstandig succesvol met Buy Fresh


Doordat Sebastiaan veel geleerd heeft over online marketing door de intensieve begeleiding en doordat hij actief wordt ondersteund door de slimme Buy Fresh software, kan hij inmiddels zelfstandig succesvolle online marketingcampagnes opzetten, zonder dat hem dit veel tijd kost.
Bekijk hier het nieuwe succesvolle verkoopkanaal van Poelier-Traiteur van Egmond https://vanegmond.buyfresh.nl of download de van Van Egmond app voor Android of iOS.


#PoelierTraiteurVanEgmond #verswinkel #BuyFresh #OnlineSucces