Van producent naar consument

Buy Fresh helpt telers, zuivelproducenten en (pluim)veehouders succesvol online te verkopen aan consumenten en zorgt voor een korte en eerlijke keten. 

Consumenten willen bewust en online

Consumenten eten gezonder en bewuster. Ze willen weten waar hun voedsel vandaan komt en kiezen vaker voor duurzamere lokale producten. 

Tegelijkertijd doen meer mensen dan ooit online boodschappen. Heb jij als producent van versproducten de kennis in huis om te profiteren van deze trends?

Buy Fresh helpt producenten met succesvol online verkopen rechtstreeks aan consumenten.

Online landwinkel

Directe verkoop aan consumenten is interessant, want de marges zijn beter dan bij supermarkten. Daarom hebben veel productenten een eigen landwinkel. 

 

Bereik meer consumenten door je producten online aan te bieden en verkoop ook buiten de openingstijden van de landwinkel. Zo verhoog je de directe verkoop aan consumenten.

 

Maar hoe pak je dit aan? Je bent expert in goed eten kweken, niet in online marketing. Buy Fresh helpt je met het opzetten en uitbouwen van een succesvolle online landwinkel. 

Verklein de afstand tot de klant

De afstand tussen jou en de klant is letterlijk groot. Je bedrijf zit uit het zicht buiten de bebouwde kom. Voor veel mensen een drempel om te komen.

Je herkent vast dat bij slecht weer de loop eruit gaat. Bovendien kennen veel potentiële klanten jouw winkel nog niet. 

Door online te verkopen met Buy Fresh, verklein je de afstand tot de klant en verhoog je directe verkoop aan consumenten tegen een eerlijke prijs.

Wees onafhankelijk

Verkopen via grote online platforms lijkt aantrekkelijk, maar je staat anoniem tussen concurrenten en bouwt geen band op met klanten. Je wordt afhankelijk van een platform dat vooral zijn eigen belang dient.  

Met Buy Fresh ben je onafhankelijk en verkoop je direct aan de consument via een eigen webshop met jouw identiteit. Je bouwt een duurzame relatie met jouw eigen klantenkring uit de regio op, voor een eerlijke en korte voedselketen. 

Buy Fresh is er voor jou

Wij zijn er voor ondernemers die beseffen dat ze online moeten, maar met behoud van de eigen identiteit. Voor hen die willen bouwen aan relaties met trouwe klanten, zowel in de landwinkel als online. 

Buy Fresh staat naast jou als ondernemer. Met digitalisering en begeleiding helpen we je bedrijf gezond de toekomst in voor de komende generaties. 

Buy Fresh faciliteert samenwerking

Voor consumenten is een landwinkel extra aantrekkelijk als deze een compleet aanbod verkoopt. Daarom werken veel producenten samen en verkopen ze elkaars producten. 

Buy Fresh faciliteert samenwerking tussen producenten, om online heel eenvoudig elkaars producten te verkopen. Zo bied je online ook een compleet aanbod, zonder dat dit extra werk kost. 

Wij helpen je graag!

Het is moeilijk om te bepalen wat je het beste kunt doen en waar je moet beginnen. Daarom helpen we je er graag mee. Doe de gratis Quick Scan van jouw bedrijf en je krijgt een eerste advies en ideeën van ons. 

Natuurlijk kan je ook gewoon vrijblijvend contact met ons opnemen!

Buy Fresh is een merk van
The Driving Force
J.N. Wagenaarweg 6
1422 AK Uithoorn

Privacy Statement

KvK: 30143249

BTW: NL809332723B01

© 2020 The Driving Force B.V. 

  • Onze Twitter pagina!
  • Onze LinkedIn pagina!
  • Onze Facebook pagina!