Tips voor succesvol online verkopen

We helpen je graag op weg met succesvol online verkopen. Bekijk onze video's met praktische tips voor online marketing en gebruik van het Groeivitaminen-platform. Heb je vragen of wil je onze hulp? Neem contact op

Online marketing tips

Verhoog je omzet door te segmenteren

Verhoog je online omzet door je klanten te segmenteren en beter in te spelen op hun behoeften. 

Onderscheiden van concurrenten

Snappen klanten het verschil niet tussen jouw producten en die van de supermarkt? Dan moet je je duidelijk onderscheiden en je richten op klanten die het verschil begrijpen en waarderen.

5 tips om succesvol online te verkopen

5 praktische tips om je online aanbod te verbeteren, voor een hogere omzet van jouw webshop.

Zo maak je een effectieve nieuwsbrief

Niemand ontvangt graag saaie algemene nieuwsbrieven die niet relevant voor jou zijn. Maar hoe maak je een goede nieuwsbrief die wel effect heeft?

Meer online omzet met social media

Social media is een effectief middel om de omzet van jouw webshop te stimuleren. Maar hoe doe je dat precies?

Zo maak je goede productfoto's

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom zijn goede foto's essentieel voor het succes van je online verkoop. We leggen je graag uit hoe je goede representatieve foto's maakt.

6 redenen waarom klanten bij je kopen

Wist je dat er 6 redenen zijn waarom klanten bij je kopen? Om succesvol online te verkopen is het belangrijk dat je goed inspeelt op deze redenen.

Aantrekkelijke productteksten

Voor een succesvolle webshop is het belangrijk dat je aantrekkelijke teksten bij jouw producten schrijft. Maar hoe doe je dat?

 
 

Online verkopen met Buy Fresh

Producten uitlichten op de website en app

Soms is het handig om een product extra uit te lichten op de homepage of in de app. We laten je zien hoe dit werkt in Groeivitaminen. 

Vind belangrijke klanten met de RFM methode

Uit 20% van je klanten haal je 80% van je omzet. Focus je op die doelgroep voor meer online omzet. Maar hoe vind je deze groep?

Webshop inrichten
in Groeivitaminen

Een goed ingerichte webshop is essentieel voor succesvol online verkopen. Zo richt je jouw Groeivitaminen webshop eenvoudig in. 

Klanten importeren in Groeivitaminen

Vaak heb je al een bestaand klantenbestand, bijvoorbeeld uit een mailinglijst. Deze klanten kan je importeren in Groeivitaminen. 

Producten promoten met Groeivitaminen

Om je online omzet te verhogen is het belangrijk de juiste producten onder de aandacht te brengen bij de juiste klanten.